Nieuws

1 juni 2023:

CONCERT MET ‘HARMONIE’ UIT LOUNY (TSJECHIË) IN DE DORPSKERK-BARENDRECHT

In het kader van de stedenband tussen Barendrecht en de stad Louny in Tsjechië komt dit jaar van 14-18 juni een delegatie uit Louny naar Barendrecht. Samen met deze delegatie komt ook het koor ‘Harmonie’ naar Barendrecht.
Sparkling Voices is gevraagd om mee te werken aan een concert wat gehouden wordt op zaterdag 17 juni 2023 in de Barendrechtse Dorpskerk. Het concert vangt aan om 19:30 uur. Naast het individuele repertoire zullen beide koren gezamenlijk het Hallelujah van Leonard Cohen zingen.
Het belooft een bijzondere avond te worden!

18 mei 2023:

HET ROOSTER VOOR ROTJEKOOR IS BEKEND

Op zaterdag 10 juni 2023 zingt Sparkling Voices tijdens het Rotjekoor festival op onderstaande locaties:

Om 14:30 uur in de Eduard Flipsezaal in de Doelen, ingang Karel Doormanstraat;
om 17:00 uur zingen wij in de Citykerk Het Steiger aan het Hang 18.
De locaties kunt u zien in onze agenda.
Het zou mooi zijn als veel van onze fans/volgers op deze locaties naar ons komen kijken/luisteren.

1 april 2023:

NIEUWE CD VAN IRIS EN SANDER MET KEES ALERS UITGEBRACHT

Op zaterdag 1 april 2023 is de nieuwe CD van Iris en Sander, deze keer samen met fluitist Kees Alers gepresenteerd in de Dorpskerk van Rhoon. Wij mocht al een voorproefje horen van al het mooi wat er op deze CD ‘Variations’ staat.
Zelf zeggen ze hierover:
Met trots presenteren wij u de CD ‘Variations’. Die titel is bewust gekozen: het repertoire op de CD varieert van klassieke stukken tot filmmuziek, van liedjes uit musicals tot bewerkingen over christelijke liederen. Wat al deze stukken met elkaar gemeen hebben, is dat we ze graag spelen en ten gehore brengen! We hopen dat dat speelplezier ook op de CD tot uiting komt. Sander en Iris presenteerden inmiddels 3 jaar geleden hun eerste CD onder de titel Intermezzo. Kees heeft tientallen solo-cd’s op zijn naam staan. Het is bijzonder dat dat op deze CD bij elkaar komt: de stukken worden afwisselend gespeeld door piano en fluit, piano en twee fluiten of fluiten solo.
Het idee voor deze CD kwam spontaan tot stand en met z’n drieën hebben we ons ongeveer een jaar op de opname voorbereid. Iris als leerling van Kees, en natuurlijk ook gezamenlijk. In november 2022 sloten we ons twee middagen op in de Dorpskerk van Rhoon om deze nummers op te nemen. Met coaching door Kees, veel repeteren en het geduld van Frits Heuvelink als technicus is het resultaat geworden zoals het nu is. We zijn dankbaar voor vriendschap in de muziek en het speelplezier wat we hebben beleefd aan het maken van de CD. Maar vooral zijn we God dankbaar, in onze muziek is het dan ook vooral Hem die we willen eren.
U kunt deze CD bestellen via webmaster@sparklingvoices.nl. De kosten bedragen €15,00 excl. eventuele verzendkosten.
Van harte aanbevolen!

31 maart 2023:

SPARKLING VOICES ZINGT OP HET ROTJEKOOR FESTIVAL IN ROTTERDAM

Onlangs is ons koor ingeloot voor deelname aan dit festival wat georganiseerd wordt in de binnenstad van Rotterdam op zaterdag 10 juni 2023. Het festival start om 12:00 uur en rond 18:45 zal het worden afgesloten. Op welke locaties wij gaan zingen is nog niet bekend, maar wij melden dit zo snel mogelijk ook weer op deze pagina. Volg ons dus voor verdere informatie.
Hier alvast wél een link naar de festivalsite: Rotjekoor

GA HIER NAAR HET NIEUWS-ARCHIEF