Muzikaal

Dirigent: Arjen Uitbeijerse (1976)

Arjen Uitbeijerse

Arjen (1976) is opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel en was op jonge leeftijd al te vinden achter harmoniums. Al vroeg ging Arjen naar de muziekschool waar hij jarenlang orgelles kreeg van Jacques Horde. Op jonge leeftijd werd Arjen kerkorganist in de Gereformeerde Kerk in Rotterdam en later van de Hervormde Gemeente in Zevenhuizen-Oud Verlaat en Nieuwerkerk aan den IJssel. Momenteel is Arjen organist van de Nieuwe Westerkerk (PKN) in Capelle aan den IJssel. Dit jaar is hij vijftien jaar werkzaam op het Wartburg College als docent Godsdienst en als docent Kunst & Cultuur (muziek)

Daarnaast is hij cijferbeheerder en hoofdroostermaker op het Wartburg College, locatie ‘Beroepencollege’. Naast het dirigeren van Sparkling Voices is hij ook dirigent van Christelijk Gemengd Koor Delfshaven. Arjen is momenteel een studie theologie aan het afronden. Als vrijwilliger is Arjen werkzaam als bestuurslid van de NPV (Nederlandse Patiënten Vereniging)

Piano/orgel: Sander van der Kaaij (1994)

Arjen Uitbeijerse

Sander van der Kaaij (Poortugaal, 16 april 1994) ontving reeds op 6-jarige leeftijd zijn eerste pianolessen van Jeroen Roffel. Al snel werd echter zijn belangstelling gewekt voor het orgel, waarna Sander in 2007 overstapte naar het orgel, en lessen ontving van Sander van den Houten. In 2010 werd Sander tezamen met 5 andere jongeren uit heel Europa geselecteerd voor de ‘Young Talent Class’ van de befaamde Haarlemse Orgelacademie, waar hij masterclasses ontving van onder andere Lorenzo Ghielmi (Milaan) en Olivier Latry (Parijs). Momenteel ontvangt Sander orgelles van Bas de Vroome, organist van de Oude en de Nieuwe Kerk te Delft, en is hij vaste organist in de Maranathakerk en Dorpskerk te Rhoon en de Gereformeerde Kerk van Pernis. Als begeleider is Sander verbonden aan Sparkling Voices uit Rhoon en als repetitor en tweede dirigent aan Christelijk Gemengd Koor Delfshaven.

In het dagelijks leven werkt Sander voor de public affairs praktijk van communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies.