Nieuws

26 maart 2021:

Eerste medewerkingen weer genoteerd!!

Gelukkig kunnen wij weer uitkijken naar nieuwe medewerkingen welke wij alweer hebben kunnen noteren: op 10 oktober van dit jaar halen we de eerder in 2020 afgesproken Open deurdienst in Rhoon in en op 13 februari volgend jaar gaan we alsnog naar Ridderkerk waar we in de Goede Herderkerk meewerken aan de Zangdienst. Aan het eind van volgend jaar staat de Kerstnachtdienst in Rijsoord op het programma. Zo proberen we de draad ‘na Corona’ weer op te pakken. We staan -gelukkig- nog op de kaart en we gáán er weer voor!!

Om bij stil te staan

Op 7 maart 2021 bestaat ons koor precies 30 jaar!!
Helaas kunnen wij dat in verband met de huidige omstandigheden niet vieren, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Houd daarom de mededelingen hierover op deze website in het oog!

19 januari 2021:

Koormededelingen op de ledenpagina.

Uw webmaster heeft de koormededelingen zoals ze ook wekelijks zijn rond gestuurd op de ledenpagina geplaatst. Ga beslist even kijken……

13 oktober 2020:

HELAAS WEER EVEN NIET….

Naar aanleiding van de vandaag gehouden persconferentie heeft het bestuur besloten om voorlopig weer even uitsluitend te repeteren via Zoom. Houd de mededelingen van de secretaris in het oog om aan deze repetities mee te doen. We gaan gewoon kerstrepertoire instuderen waaraan twee nieuwe nummers zullen worden toegevoegd. Daarnaast nemen we een nummer geschreven door Ruud Meeuws en door onze eigen Sander van der Kaaij van muziek voorzien op in ons repertoire. U ziet dat het alleszins de moeite is en ook nodig om met elkaar de schouders er onder te zetten.

24 augustus 2020:

WE GAAN WEER!!

We mogen weer gaan zingen en wel vanaf vanavond!
We hopen natuurlijk dat iedereen, ondanks alle toestanden en beperkingen, van deze prachtige zomer heeft kunnen genieten en weer fris en fruitig aan een nieuw seizoen kan beginnen.

Zoals jullie begrijpen uit alle berichtgeving, zal dit nog steeds moeten gebeuren op gepaste afstand van elkaar. In de kerk worden jullie dus verzocht om voordat je naar binnen gaat, je handen te reinigen en aan te geven of je nog steeds gezond bent: als je klachten hebt of als je de afgelopen paar dagen in contact bent geweest met iemand waarvan nu bekend is dat hij/zij drager van het virus is, blijf dan thuis.

• In de kerk zijn nog steeds netjes plekken aangegeven in de banken waar je plaats kunt nemen, weet je niet waar je moet zitten vraag het dan aan één van de bestuursleden
• De garderoberuimte is nog niet open, dus houd je jas en spullen zo veel mogelijk bij je in de bank
• Wij zullen bij de repetitie wél een pauze inlassen, alleen zal er dan nog geen koffie geschonken worden, dus neem zelf wat te drinken mee
• Wees zo verstandig om ook tijdens de pauze afstand van elkaar te houden, ga als het kan buiten staan dat is net weer wat veiliger

We realiseren ons terdege, dat de situatie zoals die nu is nog steeds verre van ideaal is, maar laten we het positief blijven bekijken en onze zegeningen tellen voor alles wat we nog steeds kunnen en mogen doen en laten we vooral ons koppie niet laten hangen, maar juist nu vertrouwen op onze Schepper en hopen en bidden dat deze nare tijd snel voorbij mag gaan.
Laten we er met elkaar gewoon een mooi seizoen van maken!